Bij bezoek aan onze website gaat u ermee akkoord dat we deze cookies plaatsen en daarmee gegevens verzamelen. Op deze manier krijgen we een goed beeld van u als bezoeker en kunnen we u optimale gebruikerservaring bieden. Als u geen cookies wilt, kunt u deze website niet gebruiken. Ook gaat u akkoord met onze Voorwaarden en Privacy verklaring. Hierdoor kunnen wij er zeker van zijn dat we u de optimale service bieden en dat dit aan alle regelgeving voldoet. Lees meer over onze voorwaarden en privacy verklaring.
×
 
 
  • Home
  • Grafisch ontwerp van huisstijlen

Grafisch ontwerp van huisstijlen

 

Heeft u voor uw nieuwe bedrijf een huisstijl nodig, of heeft uw huidige huisstijl een update nodig? Wij gaan samen met u aan de slag aan de hand van uw diensten, USP’s en doelgroepen.

Door onze unieke combinatie van (grafisch) ontwerp en onbeperkte technische kennis van bouw & hosting van websites en apps, kunnen wij u een sterke, passende en creatieve huisstijl bieden, die perfect aansluit op uw wensen en die van uw klanten.

Een huisstijl bestaat uit alle visuele uitingen van een bedrijf. Dit zijn naast een logo ook visitekaartjes, briefpapier, een eventuele website en uitingen op social media.

Bij ons ontvangt u tevens een brandbook, waarin de visuele stijl van het bedrijf duidelijk wordt uitgelegd aan de hand van een aantal richtlijnen. Zo kunnen andere ontwerpers ook makkelijk werken aan uitingen die in dezelfde lijn liggen als de huisstijl.

JuistdIT B.V.

Sint Jorisstraat 11
5211 HA 's-Hertogenbosch
Email: contact@juistdit.nl
Telefoon: 0736893243

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen.

OVER ONS

  • Een betrouwbare en betaalbare partij om uw software wensen te realiseren
  • Een bedrijf uit Tilburg dat zowel nationaal als internationaal actief is
  • Een team van ervaren en zeer getalenteerde medewerkers met een flexibele instelling

VOLG ONS

En lees onze

Voorwaarden & Privacy statement