Bij bezoek aan onze website gaat u ermee akkoord dat we deze cookies plaatsen en daarmee gegevens verzamelen. Op deze manier krijgen we een goed beeld van u als bezoeker en kunnen we u optimale gebruikerservaring bieden. Als u geen cookies wilt, kunt u deze website niet gebruiken. Ook gaat u akkoord met onze Voorwaarden en Privacy verklaring. Hierdoor kunnen wij er zeker van zijn dat we u de optimale service bieden en dat dit aan alle regelgeving voldoet. Lees meer over onze voorwaarden en privacy verklaring.
×
 
 

"JuistdIT onderscheidt zich wat ons betreft niet alleen door een gedegen en snelle aanpak. Ook het feit dat zij proactief mee kunnen denken in oplossingen, een uitstekend beheer- en servicemodel bieden en er voor ons zijn op momenten dat het spannend wordt (bijvoorbeeld tijdens drukke beursperioden) maken JuistdIT voor ons als een rots in de branding."

Voor ons B2B bedrijf is een goed werkende webapplicatie met een daaraan gekoppeld ERP systeem voor het servicen van onze Back End processen uitermate belangrijk. Voor onze bedrijfsvoering vormt dit een wezenlijk centraal onderdeel in de handling van de orderingsprocessen. Ons bedrijfsmodel past niet geheel op de traditionele softwarepakketten die hiervoor in de markt zijn gezet. Daarom hebben wij maatwerk nodig op bepaalde onderdelen in de standaardsoftware en een partner die onze behoeften en wensen op dit vlak begrijpt. Wij hebben die partner gevonden in JuistdIT.

JuistdIT is een solide partner gebleken daar waar het gaat om het bieden van op maat gesneden oplossingen binnen een korte tijd. In een snel bewegende markt is het belangrijk dat we snel kunnen schakelen daar waar het gaat om de dienstverlening aan onze leveranciers en klanten. JuistdIT begrijpt deze noodzaak en houdt hier rekening mee in haar aanpak. Met JuistdIT werken wij (indien er noodzaak is tot aanpassingen in de software) in sprints van 2 weken op een scrum-wijze samen. Hierdoor is het mogelijk om op korte termijn tot een efficiënte implementatie te kunnen komen. Vooral de korte lijnen en de prettige samenwerking maken JuistdIT hierbij tot de ideale partner."

Paul Schim van der Loeff, eigenaar www.mantagifts.com

JuistdIT B.V.

Sint Jorisstraat 11
5211 HA 's-Hertogenbosch
Email: contact@juistdit.nl
Telefoon: 0736893243

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen.

OVER ONS

  • Een betrouwbare en betaalbare partij om uw software wensen te realiseren
  • Een bedrijf uit Tilburg dat zowel nationaal als internationaal actief is
  • Een team van ervaren en zeer getalenteerde medewerkers met een flexibele instelling

VOLG ONS

En lees onze

Voorwaarden & Privacy statement