Bij bezoek aan onze website gaat u ermee akkoord dat we deze cookies plaatsen en daarmee gegevens verzamelen. Op deze manier krijgen we een goed beeld van u als bezoeker en kunnen we u optimale gebruikerservaring bieden. Als u geen cookies wilt, kunt u deze website niet gebruiken. Ook gaat u akkoord met onze Voorwaarden en Privacy verklaring. Hierdoor kunnen wij er zeker van zijn dat we u de optimale service bieden en dat dit aan alle regelgeving voldoet. Lees meer over onze voorwaarden en privacy verklaring.
×
 
 
  • Home
  • Ontwerp bouw en hosting websites

Ontwerp, bouw en hosting websites

 

Wilt u een website als visitekaartje voor uw bedrijf? Of heeft u een goed idee voor een online service die u aan wilt bieden? Wij kunnen u helpen om uw visie te realiseren en uw ideeën om te zetten in een perfect resultaat. Met onze kennis van zowel ontwerp als technische uitvoering is geen concept ons te gek, en indien gewenst kunnen wij u ook helpen bij het hosten van de website.

Wij kunnen u ondersteunen bij uw voorstel en dit samen omzetten tot een concept, maar ook als u nog geen concreet idee heeft voor uw website, kunnen wij samen met u een passend ontwerp ontwikkelen. Vervolgens bouwen wij uw website, waarna u zelf de inhoud kunt aanpassen en kleine lay-out wijzigingen kunt doorvoeren zoals het plaatsen van banners en foto’s. U wordt tijdens het hele proces betrokken bij ontwerp, bouw en het nemen van beslissingen, zodat het eindresultaat helemaal naar uw wens is.

JuistdIT B.V.

Sint Jorisstraat 11
5211 HA 's-Hertogenbosch
Email: contact@juistdit.nl
Telefoon: 0736893243

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen.

OVER ONS

  • Een betrouwbare en betaalbare partij om uw software wensen te realiseren
  • Een bedrijf uit Tilburg dat zowel nationaal als internationaal actief is
  • Een team van ervaren en zeer getalenteerde medewerkers met een flexibele instelling

VOLG ONS

En lees onze

Voorwaarden & Privacy statement