Bij bezoek aan onze website gaat u ermee akkoord dat we deze cookies plaatsen en daarmee gegevens verzamelen. Op deze manier krijgen we een goed beeld van u als bezoeker en kunnen we u optimale gebruikerservaring bieden. Als u geen cookies wilt, kunt u deze website niet gebruiken. Ook gaat u akkoord met onze Voorwaarden en Privacy verklaring. Hierdoor kunnen wij er zeker van zijn dat we u de optimale service bieden en dat dit aan alle regelgeving voldoet. Lees meer over onze voorwaarden en privacy verklaring.
×
 
 
  • Home
  • PDF - oplossingen

PDF - oplossingen

 

JuistdIT maakt het mogelijk om een PDF te laten genereren gebaseerd op database-, xml- of andere gegevens. Het opslaan van uw gegevens op PDF is niet alleen prettig omdat het gemakkelijk is om PDF bestanden te delen en te openen op verscheidene media, maar ook wordt de integriteit van het bestand bewaard doordat PDF bestanden geen aanpassingen toelaten. Een dergelijke PDF-oplossing kan geheel worden geïntegreerd in uw al bestaande omgeving, waardoor er niet een geheel nieuw systeem ontworpen hoeft te worden.

Zo hebben wij bijvoorbeeld voor een grote klant een technische datasheet generator gemaakt waarin tabellen, grafieken en illustraties verwerkt worden tot een PDF. Alles in de PDF is gebaseerd op de data afkomstig uit de database van deze klant. Dit maakt het erg gemakkelijk om een nieuwe PDF te genereren: wanneer er gegevens veranderen in de database kan met één druk op de knop een nieuwe PDF van de datasheet gegenereerd worden.

JuistdIT B.V.

Sint Jorisstraat 11
5211 HA 's-Hertogenbosch
Email: contact@juistdit.nl
Telefoon: 0736893243

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen.

OVER ONS

  • Een betrouwbare en betaalbare partij om uw software wensen te realiseren
  • Een bedrijf uit Tilburg dat zowel nationaal als internationaal actief is
  • Een team van ervaren en zeer getalenteerde medewerkers met een flexibele instelling

VOLG ONS

En lees onze

Voorwaarden & Privacy statement