Bij bezoek aan onze website gaat u ermee akkoord dat we deze cookies plaatsen en daarmee gegevens verzamelen. Op deze manier krijgen we een goed beeld van u als bezoeker en kunnen we u optimale gebruikerservaring bieden. Als u geen cookies wilt, kunt u deze website niet gebruiken. Ook gaat u akkoord met onze Voorwaarden en Privacy verklaring. Hierdoor kunnen wij er zeker van zijn dat we u de optimale service bieden en dat dit aan alle regelgeving voldoet. Lees meer over onze voorwaarden en privacy verklaring.
×
 
 
  • Home
  • Werelds in Mens & Werk

"We zijn uitermate tevreden over de inzet, meedenken en oplossingsgerichtheid. Juistdit zal ik dus aan iedereen aanraden!

Om een succesvolle onderneming op te zetten is het cruciaal dat je goed zichtbaar en vindbaar bent op internet en dat de uitstraling van je website past bij je bedrijfsfilosofie. Het is je visitekaartje en de eerste kennismaking met potentiële klanten. 

Met andere woorden: de uitstraling, kwaliteit en functionaliteit van je website bepaalt in zeer grote mate of je onderneming succesvol wordt of niet. 
Wij hebben daarom bij onze opzet een weloverwogen beslissing genomen aan wie we deze cruciale taak uit handen zouden geven.

Uiteindelijk is het JuistdIT geworden. Waarom? Dat was na het eerste kennismakings- en inventarisatie gesprek al duidelijk. JuistdIT neemt uitgebreid de tijd je te leren kennen, de visie en missie van je organisatie willen zij doorgronden en men inventariseert uitstekend wat je wensen en behoeften zijn. 
Wat ze echt onderscheid is het meedenken in de meest effectieve oplossing, zowel qua functionaliteit als qua kosten. Daarin hebben zij onder meer de lange termijn relatie voor ogen in plaats van korte termijn winst voor eigen organisatie. 
Nu onze website en interne ICT configuratie in de lucht is, kunnen wij JuistdIT bij wijze van spreken 24 uur per dag benaderen voor vragen, tips, aanpassingen, troubleshooting etc. "

Paul Nouwens, Eigenaar/Adviseur Werelds in mens & werk

JuistdIT B.V.

Sint Jorisstraat 11
5211 HA 's-Hertogenbosch
Email: contact@juistdit.nl
Telefoon: 0736893243

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen.

OVER ONS

  • Een betrouwbare en betaalbare partij om uw software wensen te realiseren
  • Een bedrijf uit Tilburg dat zowel nationaal als internationaal actief is
  • Een team van ervaren en zeer getalenteerde medewerkers met een flexibele instelling

VOLG ONS

En lees onze

Voorwaarden & Privacy statement